Skip to main content

JRM Medical: professionals in warmtemanagement

De basis van JRM Medical ligt in het warmtemanagement. Natuurlijk weten onze specialisten ook alles van fototherapie en meet- en testapparatuur voor beademing en medische gassen. Maar voor ons begon het allemaal met warmtemanagement, vooral op het gebied van geboortezorg.

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat de medewerkers in bijvoorbeeld ziekenhuizen de best mogelijke zorg kunnen bieden, daarom leveren wij duurzame medische apparatuur die eersterangs prestaties geven.

Maar als distributeur van medische apparatuur op onder andere het gebied van warmtemanagement dragen we ook veel kennis over. We beoordelen ter plaatse over de beste opstelling van de apparatuur, geven technisch advies en verzorgen trainingen voor uw medewerkers.

Als klein team zijn onze interne lijnen kort, daardoor kunt u altijd snelle reacties van ons verwachten. Daarnaast zijn we ook erg oplossingsgericht en denken graag met u mee als u advies op het gebied van medische apparatuur kunt gebruiken.

Onze apparatuur

We leveren de medische apparatuur van onder andere:

  • IMT Analytics (meet- en testapparatuur);
  • Weyer (warmtemanagement en fototherapie);
  • Barkey (warmtemanagement);
  • Fremon Scientific (warmtemanagement).

Wij verzorgen voor deze apparatuur zowel gebruikerstrainingen als technische trainingen en kunnen ook het onderhoud van deze apparaten voor u uit handen nemen.

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en tevens lid van branchevereniging FMed.

Wilt u weten wat wij voor uw instelling of organisatie kunnen betekenen?

Ons team

Jasmijn van Diest

Sales & Marketing – meet- en testapparatuur

Jeroen van de Velde

Productspecialist – warmtemanagement