Selecteer een pagina

Informatie over COVID-19 / Coronavirus

COVID-19 heeft een grote impact op onze samenleving. Om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken, zien we het als onze verantwoordelijkheid om de nodige maatregelen te treffen ter bescherming van onze werknemers, klanten en patiënten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Overheid.

De volgende maatregelen zijn bij ons al van kracht:

  • Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben contact met onze klanten en leveranciers per telefoon, email of video.
  • Afspraken met klanten, leveranciers en partners zijn uitgesteld en/of verplaatst.
  • Indien een afspraak toch doorgaat, houden wij rekening met de afstand en hygiene.
  • Binnenkomende apparatuur worden gedesinfecteerd en gereinigd.

De maatregelen hebben zo min mogelijk invloed op onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn gewoon open en bereikbaar per telefoon en e-mail. 

Ook de afspraken voor service en onderhoud aan de apparatuur zijn onveranderd. Alle afspraken die reeds gepland zijn gaan door en nieuwe afspraken kunnen nog steeds ingepland worden. Bij service en/of onderhoud op locatie houden onze technici wel rekening met de afstand en hygiene.

Gezien de grote vraag naar bepaalde producten, kan het zijn dat de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij houden goed contact met onze leveranciers hierover en kijken ook naar alternatieven, zoals bijvoorbeeld het inzetten van leenapparatuur om de levertijd te overbruggen.

Indien u vragen heeft over onze bedrijfsvoering ten tijde van het Coronavirus, kunt u ons mailen op info@jrmmedical.nl of bellen naar +31(0)181 419 393.

Wees voorzichtig en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Team JRM

Langeweg 7J
3233 LM Oostvoorne
T: +31 (0)181 419393
F: +31 (0)181 419394
E: info@jrmmedical.nl