Selecteer een pagina
Medica Düsseldorf is ‘s werelds grootste beurs voor medische technologie. Ieder jaar worden hier de nieuwste technologieën en producten gepresenteerd. Onze fabrikanten zijn hierbij geen uitzondering. Vandaag een post over Weyer GmbH, die enkele nieuwe producten aan het assortiment heeft toegevoegd.

Bilicompact LED

De Bilicompact heeft er een klein broertje bij: de Bilicompact LED. Behalve dat de lamp kleiner en lichter is dan zijn grote broer, heeft de lamp nu ook LED-verlichting. De nieuwe lamp gaat hierdoor langer mee en is energiezuiniger dan zijn voorganger. De intensiteit van de LED-verlichting is naar wens in te stellen. Extra opties op de lamp zijn de geïntegreerde timer en de mogelijkheid om te kunnen switchen tussen het blauwe licht en normaal licht.

Warmtebedjes

De Thermocare K is een goedkoper alternatief voor warmtetherapie. Het bed zorgt voor een stabiele en warme omgeving voor de kleine patiënt. Het ontwerp van de Thermocare K biedt optimale werkomstandigheden voor de gebruiker. Zo kunnen alle wanden naar beneden geklapt worden en zijn er veiligheidswanden om ervoor te zorgen dat de patiënt niet uit het bed kan vallen.

Het warmtebedje werd dit jaar gepresenteerd met een aantal nieuwe opties. Zo kan het bedje geleverd worden met hemel, die verkrijgbaar is in meerdere kleuren. De hemel is van een speciale, niet-brandbare stof gemaakt. Ook kan de kap op het bedje vouwbaar zijn. Onder het bedje kunnen lades worden geïntegreerd. Deze lades zijn gebogen, zodat de gebruiker zich niet hoeft te verplaatsen als deze met de patiënt bezig is en de lades open doet.